SORTIDA PEDAGÒGICA A ULL DE BOSC

UNA DATA ESPECIAL: 11/11/11         

SENTIM I VIVIM LA TARDOR A ULL DE BOSC

Benvolguts pares i benvolgudes mares,

Com ja ve essent habitual, al parvulari intentem celebrar la tardor fent una sortida pedagògica que ens permeti, entre moltes altres coses, afavorir la capacitat dels infants per observar i explorar l’entorn immediat, natural i físic amb una actitud de curiositat i respecte. De la mateixa manera que volem “viure i sentir” aquesta època de l’any enmig del seu entorn més immediat: el bosc. És amb aquesta intenció que el proper divendres dia 11 de novembre els parvulets i les seves mestres anirem a visitar el Nucli Zoològic Ull de Bosc a Gimenells.

Com en l’any anterior, els objectius que volem aconseguir mitjançant la participació en els diferents tallers proposats són els mateixos: estar en contacte amb la natura, observar directament una gran varietat de fauna de diversa procedència i gaudir de les activitats amb un esperit educatiu i lúdic i, tot això, en unes instal·lacions on es combina la tranquil·litat, la seguretat i la higiene.

Les activitats estan guiades per monitors/res especialistes i són els encarregats d’endinsar-los en aquesta descoberta.

Esperem, doncs, que els nens i nenes puguin gaudir d’una jornada educativa i diferent i, que les motxilles que al matí estaven plenes d’il·lusió, d’alegria, de neguit, … al vespre estiguin plenes de records fantàstics d’aquest dia especial.

Ben cordialment,

Les mestres de parvulari

Bellpuig, 25 d’octubre de 2011

RECORDIN QUE L’ÚLTIM DIA DE PAGAMENT DE LA SORTIDA ÉS EL DILLUNS DIA 7 DE NOVEMBRE. S’HA DE PORTAR EL REBUT DEL PAGAMENT A LA TUTORA.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: