Treball al taller de disfresses

L’equip de Parvulari  hem treballat la Festa del Carnestoltes i de com volem que els nens la visquin a l’escola.

El  perquè ens disfressem i perquè volem disfressar als nens se’ns ocorren un munt de preguntes:  a nosaltres com a pares i mares, familiars… ens fa molta gràcia veure als nens disfressats, però a ells els hi agraden les disfresses que nosaltres els hi posem? Els deixem triar ? Saben de què van disfressats, ho entenen?

Els nens es disfressen per fer veure que són “una altra persona” i que el que realment els hi agrada és imitar el que ja coneixen? Per això trien disfresses o complements que tenen un sentit per ells, interaccionen entre ells, imiten, parlen, conversen, és miren, aprenen a identificar-se, practiquen autonomia en el vestir-se, en cordar-se, en caminar. ës un joc ple de simbolisme que els ajuda a madurar i a fer-se més autònoms.

I no oblidem que el que pretenen es imitar als seus referents, a l’adult, al pare, a la mare, al mestre, a la senyoreta….per tot això i més, hem treballat el racó de les disfresse i els nens/es han interactuat durant tota la setmana de Carnaval en aquest racó.

S’ho han passat d’allò més bé treballant capacitats. I ara, aveure si ens trobeu? Mira que ens hem posat ben pintats i mudats de mil i una maneres.

Aquí us deixem una mostra.

Setmana de taller de Carnaval al Parvulari
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: