Expressió artística a P-3, P-4 i P-5.

El dijous 14 de maig varem realitzar diferents tallers d’expressió artística amb els més alumnes del Parvulari de la nostra Escola.
La representació gràfica de l’infant

Els infants són éssers en canvi constant i la representació gràfica que fan no és més que el llenguatge del seu pensament. A mesura que creixen canvia la seva manera de percebre el món i també la seva manera d’expressar la realitat. L’infant s’expressa de manera directament proporcional al seu nivell de desenvolupament.

Tots els infants tenen la capacitat de comunicar-se per mitjà del llenguatge plàstic, el que cal és posar a la seva disposició recursos i tècniques que els permetin experimentar amb aquest llenguatge per desenvolupar al màxim la capacitat expressiva.

Els tallers que vam realitzar van estar:

A P-3 la realització d’un dibuix lliure. Per als més petits no hi ha cànons, ni idees preconcebudes. Tot és impuls, no hi ha consciència del valor estètic. Cada línia, cada traç ens expressa allò que el nen/a sent. Tenim com a resultat un dibuix on a l’infant li agrada explicar tot el seu significat. I així ho explica a la mestra. Amb l’expressió artística també podem treballar la comunicació.

A P-4 vam voler realitzar diferents treballs dels noms i projectes de cada aula. Així van realitzar papallones amb papers diversos i elefants amb un fons de colors càlids de la sabana africana i els elefants amb plasmació de les mans.

A P-5 hem treballat a mb la pintura. Hem fet un fons del color que més ens ha agradat i llavors hem escampat pintura. Els resultats són diversos i sorprenents. En aquest treballa ha agafat protagonisme la taca i el color. Tenim com a resultat creacions abstractes.

Aquí us deixem una mostra d’una tarda plena de creativitat.

Expressió artística

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: