Competència digital amb tauletes a Educació Infantil

“El més interessant no és la tecnologia sinó la manera d’organitzar-nos per fer-ne un bon ús.”

Bernie Dodge

Les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement en l’educació infantil. ( Institut Obert de Catalunya).

tauletes 2s

A l’era digital, un dels grans objectius de l’educació és ajudar els nens i nenes a integrar-se com abans millor en l’entorn en què han de créixer, la societat de la informació i el coneixement. L’educació infantil és molt rellevant perquè constitueix la base que condicionarà el procés evolutiu i l’aprenentatge dels infants en el futur, l’etapa que contribueix més a la formació de la personalitat i a fixar actituds i hàbits.

tauletes 1

L’ensenyament orientat a assolir les competències bàsiques en les TAC durant la primera etapa educativa presenta l’avantatge que avui dia els infants són majoritàriament nadius digitals. Això vol dir que els nens i nenes estan habituats a viure en un món globalitzat dominat per les telecomunicacions, i des que són molt petits es troben envoltats i ben aviat fan servir activament tota mena d’eines tecnològiques –fins i tot algunes de creades expressament per a ells– amb les quals interactuen de manera absolutament natural.

Competència Digiatl:Tauletes Parvulari

Les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement permeten que l’infant sigui el protagonista dels seus aprenentatges, li permeten fer descobertes, experimentar i manipular, n’estimulen la curiositat i la recerca, posen en joc moltes habilitats cognitives i afavoreixen l’expressió, la comunicació i la creativitat.

tauletes 3s

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: